Mobile varmeskabe i rustfrit stål

I ethvert storkøkken eller andre fødevarevirksomheder, der til dagligt opererer med f.eks. catering eller servering af mad, er et varmeskab uundværligt. Her på siden finder du vores udvalg af mobile varmeskabe i rustfrit stål. Med varmeskabe på hjul får du en fleksibel løsning, der let kan flyttes rundt efter behov eller transporteres hen til udleveringsstedet, så maden opretholder den perfekte temperatur helt frem til servering.

Hos Steel of Denmark finder du både store og små varmeskabe, alt efter dit køkkens behov. Fælles for dem alle er naturligvis det rustfrie stål, som garanterer dig den mest hygiejniske og vedligeholdelsesfrie løsning. Se alle modeller herunder og find et mobilt varmeskab til dit storkøkken allerede i dag.

Filtrering
4 vare(r)
Inkl. moms: 18.648,75 DKK Ekskl. moms: 14.919,00 DKK
Inkl. moms: 13.611,25 DKK Ekskl. moms: 10.889,00 DKK
Inkl. moms: 26.542,50 DKK Ekskl. moms: 21.234,00 DKK
Inkl. moms: 13.040,00 DKK Ekskl. moms: 10.432,00 DKK
4 vare(r)

Opbevar mad på en hygiejnisk måde med mobile varmeskabe 

Med et mobilt varmeskab i rustfrit stål kan du sikre de mest optimale forhold for den tilberedte mad, hvad enten det gælder restauranter, cateringfirmaer, plejehjemskøkkener eller andre institutioner, der skal tilberede mad til mange brugere. Udover at opbevare den tilberedte mad ved den rette temperatur, er vores mobile varmeskabe i rustfrit stål også med til at opretholde en optimal hygiejne i køkkenet. Inventar i rustfrit stål er nemlig den mest hygiejniske løsning, da materialet er modstandsdygtigt over for både bakterier og småskader.

Et varmeskab til mad i rustfrit stål resulterer dermed både i mere velsmagende mad, fordi det opretholder sin ideelle temperatur, men også en hygiejnisk madproduktion, da du i højere grad undgår bakteriebelægninger og andet uønsket snavs i det professionelle køkken. Vores mobile varmeskabe fås i forskellige modeller, bl.a. med én eller to døre samt i små, kvadratiske udformninger eller i høje, køleskabsformede udgaver. Varmeskabene kan indstilles til en temperatur på mellem 30-80 grader, nogle helt op til 90 grader. Med et varmeskab til storkøkkenet eller andre madlavningssteder skal du dermed aldrig servere kold eller lunken mad til dine gæster igen.

Skab hygiejniske rammer i køkkenet med inventar i rustfrit stål

Alle der til daglig har at gøre med mange kunder, gæster og andre borgere ved, hvor vigtigt det er at skabe sikre og hygiejniske omgivelser. Det gælder uanset om der er tale om et stort industrikøkken, en mindre café eller måske supermarkeder, klinikker, frisører og andre detailbutikker. Når man er et sted, hvor mange mennesker mødes, har man et stort ansvar for at leve op til gældende hygiejnekrav.

Hos Steel of Denmark ved vi, at inventar i rustfrit stål er en sikker løsning, der imødekommer disse hygiejnekrav. Foruden vores varmeskabe med eller uden hjul tilbyder vi derfor også en lang række øvrigt rustfrit stålinventar. Dette inkluderer bl.a. inventar til hygiejne og opvask, men også praktiske arbejdsborde og arbejdsskabe i kvalitetsrigt rustfrit stål, så du undgår, at skidt og snavs trænger ned i overfladen. Samtidig er stålinventar særdeles robust, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt det kan tåle skrappe rengøringsmidler eller modstå den daglige drift på en travl arbejdsplads.

Vi tilbyder et stort udvalg af standardløsninger inden for rustfrit stål inventar, så der er noget til de fleste behov. Er du på udkig efter noget, der er skræddersyet til netop dit køkken eller erhverv, er det dog også muligt at få designet dit inventar på specialmål. Uanset hvad du søger, kan vi finde en løsning til dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os på tlf. +45 60 70 61 00 eller på vores mail info@steelofdenmark.dk.