Understel til ovne

Her på siden finder du vores udvalg af professionelle understel til ovne i en lang række varianter. Du finder blandt andet åbne understel uden sider, med lukkede sider og med svingdøre. De fås desuden i forskellige størrelser, så du kan være helt sikker på at finde et, der matcher dit storkøkken.

Understellene er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet, som gør det nemt at både rengøre og vedligeholde. Tag et kig på nedenstående sortiment og se, om der er et understel, der matcher dine behov og ønsker. Kan du ikke finde lige netop den standardløsning, du skal bruge, er det også muligt at få lavet dit inventar på specialmål.

8 vare(r)
Inkl. moms: 4.611,25 DKK Ekskl. moms: 3.689,00 DKK
Inkl. moms: 3.792,50 DKK Ekskl. moms: 3.034,00 DKK
Inkl. moms: 6.561,25 DKK Ekskl. moms: 5.249,00 DKK
Inkl. moms: 5.886,25 DKK Ekskl. moms: 4.709,00 DKK
Inkl. moms: 9.852,50 DKK Ekskl. moms: 7.882,00 DKK
Inkl. moms: 8.742,50 DKK Ekskl. moms: 6.994,00 DKK
8 vare(r)

Understel til ovnen – mere plads i køkkenet og bedre arbejdshøjde

Med et understel til ovnen eller kombidamperen får du et multifunktionelt produkt, som gør hverdagen endnu nemmere. Du finder nemlig understel, der kan rumme op til 10 GN1/1-bakker. Det giver mere plads i køkkenet, når du kan opbevare tilberedt mad, service m.m. under ovnen.

Understellet sikrer desuden en god arbejdshøjde, hvor du ikke skal bukke dig ned for at placere mad i ovnen. Med understellets højdeindstillelige fødder kan du være helt sikker på, at du skåner ryggen for overbelastning. Det kan være med til at optimere arbejdsprocessen og giver samtidig bedre arbejdsforhold.

Understel i rustfrit stål

Man kan næsten ikke sige rustfrit stål uden at sige god hygiejne. Derfor er det ideelt at investere i køkkeninventar i rustfrit stål til storkøkkenet eller kantinen. Det er let at rengøre, hvilket forhindrer snavs og skidt i at ophobe sig. Derudover sikrer rustfrit stål en fremragende holdbarhed og slidstyrke for det daglige arbejde, hvor der slides på fladerne.

Alle vores produkter er i rustfrit stål og har fokus på arbejdsoptimering og smarte løsninger. Har du lyst til at se mere til, hvad vi kan tilbyde din gastronomiske indretning? Så kan du tage et kig på vores bordopsatser, arbejdsborde og arbejdsskabe. Vi sikrer altid høj kvalitet på alle vores produkter.

Har du brug for kompetent vejledning?

Hos Steel of Denmark er vi altid klar til at give dig en kyndig rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge. Vi er også altid behjælpelige, hvis du er i tvivl om noget andet i vores produktsortiment eller om vores finansiering og leasing af køkkeninventar.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller tvivl. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden her. Vi bestræber os naturligvis altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.