Stikvogne

Her på siden finder du vores kvalitetssikrede sortiment af bakke- og stikvogne i rustfrit stål. Vognene fås i forskellige størrelser med plads til alt fra 6 bakker og helt op til 30 bakker. Med bakke- og stikvogne kan du nemt kan transportere bakker frem og tilbage i køkkenet, caféen eller spiserummet. De er lavet af rustfrit stål, som er let at rengøre og lever op til alle krav om sundhed.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find lige netop den stikvogn, som passer til dine formål og ønsker. Hvis ikke du kan finde lige netop den standardløsning, du skal bruge, er det også muligt at få lavet dit inventar på specialmål.

7 vare(r)
Inkl. moms: 1.273,75 DKK Ekskl. moms: 1.019,00 DKK
Inkl. moms: 3.849,00 DKK Ekskl. moms: 3.079,20 DKK
Inkl. moms: 4.359,00 DKK Ekskl. moms: 3.487,20 DKK
Inkl. moms: 5.089,00 DKK Ekskl. moms: 4.071,20 DKK
Inkl. moms: 5.475,00 DKK Ekskl. moms: 4.380,00 DKK
Inkl. moms: 4.220,00 DKK Ekskl. moms: 3.376,00 DKK
Inkl. moms: 5.987,50 DKK Ekskl. moms: 4.790,00 DKK
7 vare(r)

Stikvogne til ethvert erhverv

Hvad end det er til kantinen, storkøkkenet, klinikken eller daginstitutionen, så har stikvognen en plads i dit erhverv. Med en stikvogn kan du nemt transportere madvarer, opvask og andet udstyr fra A til B på bare én tur. Det er både tidsbesparende og nemt, så du kan bruge din tid der, hvor den virkelig tæller.

Vores stikvogne kommer i forskellige størrelser og prisklasser, som passer til ethvert behov og formål. Uanset om det er til en mindre virksomhed eller til storkøkkenet, har vi en stikvogn, der passer. Om så det er til 6 bakker, 20 bakker eller 30 bakker. Vi har desuden et stort udvalg af transportudstyr og serveringsvogne, som blandt andet rummer vores sortiment af varmeskabe på hjul og transportvogne i rustfrit stål.

God hygiejne og kvalitet er nøgleord

Vores stikvogne er fremstillet af rustfrit stål. Det er et materiale, der både er let at rengøre og har en fremragende holdbarhed. Det slidstærke materiale sikrer, at stikvognen kan blive brugt hver dag uden at få slidmærker.

Det er essentielt at have en god hygiejne alle steder, hvor mennesker mødes. Skab god hygiejne på din arbejdsplads med vores stik- og bakkevogne. Den gode hygiejne sikres ved vognenes glatte overflader, som er lette at tørre af. Rustfrit stål er modsat eksempelvis træ et porreløst materiale, som ikke suger snavs og bakterier til sig. Derfor er det let at holde rent og bakteriefrit ved en simpel aftørring med en klud

God kvalitet og hygiejne er nøgleord for Steel of Denmark. Hos os får du professionelt inventar, som har en fremragende holdbarhed. Desuden sikrer vi, at vores stikvogne i rustfrit stål lever op til alle krav om sundhed, som er væsentlige for hygiejnen i dit firma.

Steel of Denmark - Professionel rådgivning og hurtig levering

Hos Steel of Denmark leverer vi alt til storkøkkenet, kantinen, sportsklubben og alle andre steder, som behøver professionelt køkkeninventar. Vi sikrer en hurtig levering på kun 2-7 hverdage og fri fragt ved køb over 1000,-.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os til telefon (+45) 60 70 61 00 eller mail info@steelofdenmark.dk. Hos os sætter vi en dyd i at imødekomme vores kunders ønsker og at give dig en god oplevelse under købet af dit nye køkkeninventar.