Serverings- og transportvogne i rustfrit stål

Her finder du vores store udvalg af serverings- og transportvogne i rustfrit stål. Vi tilbyder flere forskellige typer af vogne på hjul, som alle er designet med udgangspunkt i storkøkkener. Blandt vores produkter er både klassiske serveringsvogne i to eller tre etager og stikvogne til opvaskebakker, bageplader og lignende. Vi forhandler også specialudstyr såsom vores kølende banketvogn og vores opvarmede tallerkenvogn.

Rustfrit stål er en hygiejnisk, vedligeholdesfri og tidsløs løsning til dit arbejdsmiljø. Se vores komplette udvalg af transportudstyr og serveringsvogne her.

8 vare(r)
Inkl. moms: 652,50 DKK Ekskl. moms: 522,00 DKK
Inkl. moms: 798,75 DKK Ekskl. moms: 639,00 DKK
Inkl. moms: 1.399,00 DKK Ekskl. moms: 1.119,20 DKK
Inkl. moms: 1.248,75 DKK Ekskl. moms: 999,00 DKK
Inkl. moms: 1.011,25 DKK Ekskl. moms: 809,00 DKK
Inkl. moms: 898,75 DKK Ekskl. moms: 719,00 DKK
Inkl. moms: 1.011,25 DKK Ekskl. moms: 809,00 DKK
Inkl. moms: 1.885,25 DKK Ekskl. moms: 1.508,20 DKK
8 vare(r)

Den hygiejniske løsning

Når det kommer til hygiejne, er rustfrit stål den bedste løsning. Materialets overflade er glat og derfor let både at tørre af og rengøre i dybden. Rustfrit stål er modsat træ, plastik eller aluminium er materiale helt uden porer. Det vil sige, at skidt og bakterier ikke har en chance for at sætte sig i det rustfrie stål. Det samme gælder for eksempelvis glas og porcelæn, som mange af os kender som hverdagsmaterialer, der er lette at gøre rent, fordi snavs ikke for alvor kan sætte sig fast her.

Når det kommer til fødevarer, er det alfa omega, at hygiejnen er i top. Derfor er alt vores inventar til hygiejne og opvask også fremstillet af rustfrit stål. Vores praktiske løsninger i rustfrit stål giver dig et vedligeholdesfrit og hygiejnisk arbejdsmiljø.

Til alle de steder, hvor mennesker mødes

Vi er eksperter i storkøkkener og har mange års erfaring med caféer, restauranter, kantiner og lignende. Men god hygiejne er for alle, så vi begrænser os ikke kun til den kulinariske verden. Et hygiejnisk rullebord i rustfrit stål er perfekt til institutioner såsom børnehaver og SFO’er. Rullebordene er også velegnede til servering af kaffe og frokost til møder i både offentlige og private virksomheder såvel som i sports- og fritidsklubber.

Faktisk er vores serverings- og transportvogne oplagte at bruge på alle de steder, hvor mennesker mødes. Vores vogne varierer i alt fra antallet af hylder til bæreevne i kg., så vi har en vogn til enhver lejlighed. Se vores komplette udvalg af transportudstyr og serveringsvogne her.

Inventar, der passer til dig

Vores rustfrie inventar rummer alt fra hylder til transportvogne. Vi tilbyder alt i standardmål, og alle vores produkter lever op til de høje krav, der stilles i storkøkkener. Vi ved, at vores standardmål passer til de fleste, men at de ikke kan passe til alle. Derfor tilbyder vi også inventar i specialmål til dig, der ikke kan finde en standardløsning, der passer perfekt.

Hos Steel of Denmark står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Du er derfor mere end velkommen til at ringe til os på tlf. (+45) 60 70 61 00 eller sende os en mail på info@steelofdenmark.dk. Vi er eksperter inden for smarte designløsninger, og vores erfarne arkitekter rådgiver og hjælper både før og efter levering.