Varmeskab på hjul

Med et varmeskab på hjul kan du nemt transportere maden rundt, mens den forbliver varm. På den måde får du en multifunktionel løsning, som garanterer en tilpas temperatur på maden, når den skal spises. Her på siden finder du vores store udvalg af mobile varmeskabe, som gør det nemt at uddele et stort antal af varme retter. Det gør sig nyttigt i ethvert storkøkken - i kantinen, daginstitutionen, på sygehuset eller plejehjemmet.

Vores udvalg består af varmeskabe i forskellige størrelser, så du kan finde lige netop det, der passer til dit storkøkken. Tag et kig på vores sortiment og find yderligere informationer og detaljer ved at klikke på de enkelte produkter.

Filtrering
4 vare(r)
Inkl. moms: 18.648,75 DKK Ekskl. moms: 14.919,00 DKK
Inkl. moms: 13.611,25 DKK Ekskl. moms: 10.889,00 DKK
Inkl. moms: 26.542,50 DKK Ekskl. moms: 21.234,00 DKK
Inkl. moms: 13.040,00 DKK Ekskl. moms: 10.432,00 DKK
4 vare(r)

Stort udvalg af mobile varmeskabe til ethvert storkøkken

Hvad end det er til skolekantinen, børnehaven, sygehuset, plejehjemmet eller noget helt femte, gør et varmeskab på hjul sig nyttigt. Du kan nemt transportere maden fra A til B uden frygt for, at maden bliver kold. Desuden er det også muligt at opbevare maden, som ved et normalt varmeskab, ved temperaturer på op til 90 grader. Du får altså en multifunktionel løsning, så de ansatte kan optimere tiden og arbejdsprocessen.

Vores udvalg af varmeskabe kommer i et væld af størrelser. På den måde kan du finde lige netop det, der passer til dit erhverv. Er det en mindre virksomhed, som ikke kræver det helt store varmeskab, har vi varmeskabe, som kan rumme 5 GN2/1-plader. Er det derimod en større virksomhed, byder vores udvalg også på varmeskabe, som kan rumme helt op til 22 GN2/1-plader. Hvis du ikke kan finde lige netop den standardløsning, du skal bruge, er det også muligt at få lavet dit inventar på specialmål.

Holdbare produkter til den travle hverdag

Vores varmeskabe er fremstillet af rustfrit stål, hvilket giver et kvalitetsrigt, holdbart og slidstærkt produkt. Desuden er rustfrit stål lig med god hygiejne, da det er let at rengøre og lever op til alle krav om sundhed. På den måde er du garanteret et varmeskab, som holder længe og som er let at rengøre, da der ikke ophober sig bakterier og snavs på det glatte stål. God hygiejne angår os alle, og det er vigtigt, at hygiejnen er i top, når det handler om mad.

Hos Steel of Denmark forhandler vi inventar i rustfrit stål til det professionelle storkøkken. Vores kvalitetsrige sortiment gør det nemmere at arbejde den travle hverdag, der kan være i diverse storkøkkener. Alt imens der er fokus på rengøring og god hygiejne. Hvis du leder efter andre smarte løsninger til transportering af mad, kan du tage et kig på vores transportudstyr og serveringsvogne. Herunder finder du blandt andet serveringsvogne i rustfrit stål og kølevogne på hjul.

Steel of Denmark – kompetent rådgivning og vejledning

Hos Steel of Denmark er vi leveringsdygtige i alt til det professionelle storkøkken. Vi gør altid vores bedste for at give dig en god oplevelse, når du handler hos os. Derfor får du fri fragt ved køb for over 1000 kroner og lynhurtig levering på 2-7 hverdage.

Fandt du ikke, hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores sortiment? Så er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon (+45) 60 70 61 00 eller mail info@steelofdenmark.dk - så hjælper vi med at finde den helt rette løsning til dig. Vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.