Kølevogne på hjul

Med vores mobile kølevogne får du en multifunktionel løsning, som gør det muligt at transportere maden rundt samtidig med, at den opbevares ved den helt rigtige temperatur. På den måde undgår du, at de kolde fødevarer opbevares for varmt. Det gør sig særligt nyttigt i storkøkkener - blandt andet hos kantiner, caféer, sygehuse, plejehjem og daginstitutioner.

Ønsker du at investere i en mobil kølevogn til dit storkøkken? Så kan du tage et kig på vores sortiment og finde lige netop den kølevogn, der matcher dine behov og ønsker. Når du handler hos os, er du garanteret både professionelt og kvalitetsrigt køkkeninventar, som er særligt fremstillet til gastronomiske indretninger.

Filtrering
1 vare(r)
Inkl. moms: 25.020,00 DKK Ekskl. moms: 20.016,00 DKK
1 vare(r)

Kølevogne på hjul til den travle hverdag

Den mobile kølevogn er en smart designløsning, som er egnet til storkøkkener med travle hverdage. Den giver en multifunktionel løsning, som optimerer både tid og arbejdsproces. Det danner rammerne for en bedre hverdag med fokus på fleksibilitet, kvalitet og god hygiejne.

Med en kølevogn på hjul kan du nemt fragte maden fra A til B uden frygt for, at maden opbevares i for varme temperaturer og dermed skal kasseres. På den måde holder maden sig frisk i længere tid. Kølevognen kan køle fra 0°C til 8°C, hvilket garanterer den helt rigtige temperatur til dine kølevarer. 

Hygiejne og kvalitet er nøgleord

Når det kommer til køkkeninventar, spiller god hygiejne og kvalitetsrige materialer en stor rolle. Det gælder også for kølevogne. Derfor er de fremstillet af rustfrit stål. Så er du nemlig allerede langt med den gode hygiejne. Det er let at rengøre, og det lever op til alle krav om sundhed. Rustfrit stål er desuden et særligt holdbart og slidstærkt materiale, som giver kølevognen en lang levetid.

Hos Steel of Denmark forhandler vi smarte løsninger og køkkeninventar, som gør hverdagen endnu nemmere. Vi gør det muligt at indrette et komplet køkken i rustfrit stål – altid med fokus på god hygiejne, fleksibilitet og kvalitet. Hvis du er på udkig efter andet køkkeninventar, kan du tage et kig på vores transportudstyr og serveringsvogne. Her du finder blandt andet stikvogne og varmeskabe på hjul

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos Steel of Denmark sætter vi en dyd i at give dig den bedste oplevelse, når du handler hos os. Derfor er vi altid behjælpelige, hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller noget andet. Vi står altid klar til at dele ud af vores faglige ekspertise, så du kan finde den løsning, der passer til lige netop til erhverv.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 60 70 61 00 eller mail info@steelofdenmark.dk. Vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.