Bain Marie

Den velkendte Bain Marie-vogn har en praktisk og funktionel funktion i ethvert storkøkken og andre gastronomiske indretninger. Her på siden finder du vores store udvalg af både brede og smalle Bain Marie-vogne med underskabe eller underhylder. Vognen gør det blandt andet muligt at opbevare tilberedte retter til buffet og meget mere. Alle modellerne er i rustfrit stål og er dermed både hygiejniske og lette at rengøre.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af Bain Marie-vogne og find lige netop den, der matcher dine behov og ønsker bedst. Du finder yderligere information om de forskellige vogne ved at klikke dig videre ind på dem. På den måde kan du blive helt sikker på, at du vælger den rette størrelse.

Filtrering
7 vare(r)
Inkl. moms: 16.027,50 DKK Ekskl. moms: 12.822,00 DKK
Inkl. moms: 14.948,75 DKK Ekskl. moms: 11.959,00 DKK
Inkl. moms: 17.970,00 DKK Ekskl. moms: 14.376,00 DKK
Inkl. moms: 19.486,25 DKK Ekskl. moms: 15.589,00 DKK
Inkl. moms: 14.011,25 DKK Ekskl. moms: 11.209,00 DKK
Inkl. moms: 18.698,75 DKK Ekskl. moms: 14.959,00 DKK
Inkl. moms: 4.982,50 DKK Ekskl. moms: 3.986,00 DKK
7 vare(r)

Bain Marie til opbevaring og servering af mad

Med en Bain Marie-vogn på hjul bliver det nemmere at opbevare og servere tilberedte retter. Du kan nemlig opbevare de tilberedte retter ved temperaturer mellem 30 og 90 grader. Det sikrer, at maden har den rette temperatur – både under opbevaringen og til serveringen. Det gælder, hvad end det er til caféen, kantinen, børnehaven eller noget helt fjerde. Med sin multifunktionelle opbygning bliver det næsten ikke nemmere end med en Bain Marie-vogn.

I vores store udvalg af Bain Marie-vogne finder du forskellige varianter. Udvalget byder blandt andet på vogne med underskabe, opvarmede underskabe og underhylder. De findes i både brede og smalle modeller. Der er desuden Bain Marie-vogne, som kan rumme fra 2 GN1/1 til 4 GN1/1. Fælles for alle er, at de er af rustfrit stål og på hjul, hvilket gør det nemt at transportere maden fra A til B.

Når det kommer til servering og opbevaring af mad, er det vigtigt, at hygiejnen er i top. Derfor er rustfrit stål det bedste valg til køkkeninventar, da det er let at vedligeholde og rengøre. Hvis du er interesseret i at udforske endnu mere af vores køkkeninventar, som er særligt fremstillet til storkøkkenet, kan du tage et kig på vores serverings- og transportvogne i rustfrit stål. Vi har et desuden også et bredt udvalg af stikvogne og varmeskabe på hjul.

Steel of Denmark hjælper dig med køkkeninventar

Hos Steel of Denmark er vi leveringsdygtige i en bred vifte af køkkeninventar, som altsammen er designet med fokus på den gode hygiejne. Vi mener nemlig, at god hygiejne angår os alle. Og særligt dér hvor mennesker mødes, er det vigtigt, at den er god. Det gælder alt lige fra børnehaven til plejehjemmet og fra kantinen til restauranten. Derfor er alle vores løsninger af kvalitetsrige materialer, som er robuste, stabile og holdbare.

Vi sætter desuden en dyd i at give dig en god oplevelse, når du handler køkkeninventar hos os. Derfor er vi altid behjælpelige, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller specifikke krav til din Bain Marie-vogn. Er du i tvivl om det mindste, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden, og vi bestræber os naturligvis altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.