Specialløsninger til storkøkkener 

Hos Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) udvikler vi specialløsninger til professionelle storkøkkener, og stort set alt kan lade sig gøre. I mere end 20 år har vores medarbejdere bidraget til at levere dansk kvalitet til industrikøkkener i alle størrelser. Det betyder at du er garanteret gode materialer, kompetent håndværk og tidløst dansk design. Særligt er vi specialister i rustfri stål køkkener til restauranter, kantiner, cafeer, hoteller, skibskøkkener m.fl. Om det gælder vinkelbordplader, ekstra længde eller dybde på inventar, så leverer vi det efter jeres behov og ønsker.

Vores Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) specialløsninger udføres af erfarne projektarkitekter, som kan løse enhver udfordring. For at kunne gøre dine køkkendrømme til virkelighed, lytter vi til dine behov og sætter tid af til at forstå dine ønsker. Hos os får du en innovativ specialløsning, der er designet til netop dit køkken. Ligesom du får professionel rådgivning, så du undgår dyre fejlkøb af køkkeninventar.  

Få professionel rådgivning 

Projektarkitekter med ekspertise i rustfri stål køkkener 

Vores projektarkitekter har ekspertise i rustfri stål køkkener, men uanset projektets størrelse og kompleksitet, får du en udførlig projektplan for både indretning og montering af specialløsninger. I projektplanen tages der naturligvis højde for økonomi og integration med køkkenpersonalets hverdag. Desuden leverer vores projektarkitekter en skitse for et komplet overblik over projektet.

Typisk projektforløb:

 1. Du kontakter Steel of Denmark, hvor vi sammen tager en telefonisk dialog omkring dine overordnede ønsker og behov for projektet.
 2. Du har mulighed for at booke en konsultation med én af vores dygtige projektarkitekter, som vil tegne en skitse på en Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) specialløsning.
 3. Du modtager et tilbud på det ønskede projekt, men ønsker du ikke at benytte tilbuddet, betaler du kun for mødets varighed, og vi forbeholder os retten til copyright på projektet. 

Mangler du køkkeninventar, der kan løse netop dine udfordringer? Hvad enten det er ude bagved i køkkenet eller foran i restauranten, er du mere end velkommen til at læse vores mange cases. Få inspiration til indretning af dit storkøkken og et bedre overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere dit køkkenprojekt.

Se vores cases

Et velfungerende storkøkken kræver de rette løsninger 

I professionelle storkøkkener har arbejdsmiljø, kapacitetsbehov samt Fødevarestyrelsens retningslinjer om hygiejne og indretning af storkøkkener stor betydning for hverdagens workflow. Derfor stilles der høje krav til køkkeninventarets materiale, placering og funktioner. Men selv i nyindrettede storkøkkener kan man finde eksempler på dårlig køkkenindretning, hvor indeklimaproblemer, forkert placering af inventar og manglende ergonomiske løsninger typisk er årsager til ineffektiv køkkendrift.

Et velfungerende storkøkken kræver derfor de rette løsninger. Hos Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) tilbyder vi markedets bedste standardinventar i rustfrit stål til storkøkkener. Dog dækker standardinventar sjældent alle behov, og her har vi med vores mangeårige erfaring i branchen oplevet et stort behov for specialløsninger, som både kan designes og leveres inden for en kort tidsfrist.

Særligt har Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) speciale indenfor:

 • Skuffeelementer
 • Skydelåger
 • Klaplåger
 • Bordplader op til 6 meter
 • Dybde op til 1300 mm
 • Bordplader i alle slags vinkler
 • Overskabe og hjørneskabe i tilpassede mål
 • Inddækninger
 • Emhætter i specialmål og vinkler

 

Vi tilbyder specialløsninger indenfor rustfrit stål, træ, laminat og glas til konkurrencedygtige priser, fri fragt af alle leveringer og en leveringstid efter opgavens størrelse, som i udgangspunktet er 2-4 uger. Så fås det vist ikke bedre.  

Steel of Denmark_logo_transparent

 

Kontakt Steel of Denmark