Specialløsninger til barer og restauranter 

Hos Steel of Denmark har vores medarbejdere over 20 års erfaring med specialløsninger til barer, restauranter, caféer og hoteller. Og stort set alt kan lade sig gøre. Vores dygtige projektarkitekter har en kreativ tilgang til udvikling af specialløsninger, hvorfor du altid er garanteret dansk design i særklasse. Særligt er vi specialister i rustfrit stål og hvad end det gælder udvikling af en salatbar, bardisk eller et buffetbord, så leverer vi det efter jeres behov og ønsker.

 Vælger du en Steel of Denmark specialløsning, får du således unikt inventar, der er designet til at løse netop din udfordring. Uanset projektets størrelse og kompleksitet, så udfører vores projektarkitekter alt med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme. På den måde er du sikret en velfungerende køkkendrift, hvor økonomi, kapacitetsbehov, fødevaresikkerhed og ergonomi spiller sammen.

Få professionel rådgivning 

Praksisnære projektarkitekter løser din udfordring 

Vores erfarne projektarkitekter arbejder praksisnært og helhedsorienteret, hvorfor du får en udførlig projektplan for både indretning og montering af din specialløsning. Når vi analyserer, rådgiver og udvikler specialløsninger, tager vi hensyn til dine ønsker og behov, økonomi samt køkkenpersonalets workflow. Desuden leverer vores projektarkitekter en detaljeret skitse for et komplet overblik over projektet.

Typisk projektforløb:

  • Du kontakter Steel of Denmark, hvor vi sammen tager en telefonisk dialog omkring dine overordnede ønsker og behov for projektet.
  • Du har mulighed for at booke en konsultation med én af vores dygtige projektarkitekter, som vil tegne en skitse på en Steel of Denmark specialløsning.
  • Du modtager et tilbud på det ønskede projekt, men ønsker du ikke at benytte tilbuddet, betaler du kun for mødets varighed, og vi forbeholder os retten til copyright på projektet. 

Mangler du inventar, der kan løse netop dine udfordringer? Hvad enten det er ude bagved i køkkenet eller front desk i baren og restauranten, kan vi hjælpe dig med at realisere dit køkkenprojekt. Bliv inspireret af vores mange cases for kunder i både ind- og udland.

Se vores cases

Velfungerende køkkendrift kræver innovative løsninger 

Et velfungerende storkøkken kræver innovative løsninger. Steel of Denmark forhandler markedets bedste standardinventar i rustfrit stål til storkøkkener, men vi kan konstatere at standardinventar sjældent dækker alle vores kunders behov. Derfor oplever vi en stigende efterspørgsel på specialløsninger, som både kan udvikles og leveres inden for en kort tidsfrist.

Vi tilbyder specialløsninger i kvalitetsmaterialer som rustfrit stål, træ, laminat og glas til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du en leveringstid efter opgavens størrelse, der i udgangspunktet er 2-4 uger samt fri fragt ved alle leveringer. Lad os hjælpe dig med at realisere dit projekt allerede i dag.

 

 

 

Kontakt Steel of Denmark