Krydderihylder i rustfrit stål

Krydderihylder er måske ikke det første, der falder dig ind, når storkøkkenet eller lignende erhverv skal indrettes. Alligevel er det en af de ting, som er med til at gøre arbejdsgangen lettere. Med den rette krydderihylde kan du let tilgå og holde overblik over de forskellige krydderier under madlavningen. Det er en fordel, når det hele går stærkt, og du ikke ønsker at bruge unødig tid på at lede efter de rette råvarer.

Hos Steel of Denmark forhandler vi solide krydderihylder i rustfrit stål. Det sikrer ikke bare en optimal opbevaring af dine krydderier. Det rustfrit stål giver dig også den mest hygiejniske løsning, så dine krydderier bevarer smag og holder sig 100% fugtfri. Se hele udvalget af krydderihylder herunder og find den rette størrelse til netop dit køkken.

9 vare(r)
Inkl. moms: 1.611,25 DKK Ekskl. moms: 1.289,00 DKK
Inkl. moms: 1.886,25 DKK Ekskl. moms: 1.509,00 DKK
Inkl. moms: 1.798,75 DKK Ekskl. moms: 1.439,00 DKK
Inkl. moms: 1.886,25 DKK Ekskl. moms: 1.509,00 DKK
Inkl. moms: 2.273,75 DKK Ekskl. moms: 1.819,00 DKK
Inkl. moms: 2.111,25 DKK Ekskl. moms: 1.689,00 DKK
Inkl. moms: 1.411,25 DKK Ekskl. moms: 1.129,00 DKK
Inkl. moms: 1.723,75 DKK Ekskl. moms: 1.379,00 DKK
Inkl. moms: 1.486,25 DKK Ekskl. moms: 1.189,00 DKK
9 vare(r)

Robuste krydderihylder i rustfrit stål til professionelle køkkener

Vores udvalg af krydderihylder i rustfrit stål er en praktisk løsning til opbevaring af dine krydderier og andre småting, du bruger under madlavningen. De små beholdere med tilhørende håndtag sørger for, at du let og bekvemt kan tilgå de ønskede krydderier. Samtidig kan hylderne tilpasses enhver arbejdsplads, da de fås i flere størrelser, ligesom det rustfrie stål sikrer et enkelt og tidløst design.

Det rustfrie stål er både stabilt og stærkt, og holder dine krydderier friske. Stålet er også let at rengøre, og det sikrer, at hverken bakterier eller fugt trænger ind i beholderne. Dermed får du en fleksibel løsning, der er både pladsbesparende, hygiejnisk og praktisk – tre nøgleord, når det gælder indretning af professionelle køkkener.

Få en fleksibel opbevaring med reoler og hylder af rustfrit stål

Den rette opbevaringsløsning gør en stor forskel i en travl hverdag i storkøkkener og andre professionelle erhverv. Køkkenudstyr og andre remedier, der bruges i arbejdet, skal være let at tilgå og få overblik over. Samtidig er det nødvendigt med robuste materialer, der har en høj bæreevne og holder sig pæne og rene.

Med reoler og hylder i rustfrit stål får du en opbevaringsløsning, der imødekommer alle disse krav. Vores reolsystemer er både solide og hygiejniske, og de fås i flere modeller, så du nemt kan tilpasse dem dine behov. Det samme gælder for vores væghylder, der er resistente og slagfaste og fås i flere designs. Når du indretter med rustfrit stål, får du dermed en professionel og hygiejnisk løsning, der gør det let for dig at optimere din arbejdsplads og leve op til gældende krav til hygiejne og sundhed.

Oplev fordelene med en indretning i rustfrit stål

Uanset om du står over for et indretningsprojekt i dit storkøkken, klinik, værksted eller måske daginstitution, er inventar i rustfrit stål et sikkert valg. Når du indretter med stål, går du hverken på kompromis med kvalitet, hygiejne og design. Du får en modstandsdygtig og hygiejnisk arbejdsplads, der er let at vedligeholde, hvilket er særligt vigtigt, når du har med mange mennesker at gøre. Her er det nemlig dit ansvar at leve op til de høje krav om sundhed.

Hos Steel of Denmark er vi stolte af at kunne tilbyde rustfrit stålinventar til ethvert behov. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor hjælper og rådgiver vi dig også gerne, så du når i mål med den helt rette løsning til dit erhverv. Vi tilbyder både standardinventar, såvel som inventar lavet på specialmål. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme videre i processen, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 60 70 61 00 eller sende en mail på info@steelofdenmark.dk.