Professionel rådgivning 

Hos Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) tilbyder vi professionel og ærlig rådgivning, der giver dig de bedste forudsætninger for succes. Vores erfarne projektarkitekter hjælper dig hele vejen, både før, under og efter levering. Med andre ord, kan du være sikker på at din specialløsning ligger trygt hos os. Typisk kan vores projekter inddeles i nedenstående 3 faser.

 

Få professionel rådgivning

 

FASE 1: Afklaring af behov - Før 

I den indledende fase handler det om at afklare dine behov. Her vælger mange kunder enten at købe det standardinventar, som de skal bruge med det samme eller klikke sig rundt på hjemmesiden for at danne sig et indtryk af mulighederne. Særligt henter mange inspiration fra vores kundecases fra både ind- og udland inden de indgår i et samarbejde med Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS).

 

De fleste vælger at ringe ind for en dialog om overordnede ønsker og nuværende udfordringer. Andre vælger at skrive en henvendelse til vores kundeservice for at bestille en konsultation med en af vores dygtige projektarkitekter. Ved såvel store og komplekse projekter som små og enkle projekter, har du mulighed for at modtage en skitse på en Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) specialløsning. Ønsker du ikke at benytte tilbuddet, betaler du kun for mødets varighed, og vi forbeholder os retten til copyright på projektet. 

 

FASE 2: Løsningen er defineret - Under 

Når løsningen er defineret handler det om at afdække hvilket prisniveau, der er det rigtige for at kunne tage en endelig købsbeslutning. For mange kan det være en dyr fornøjelse at investere i nyt køkkeninventar, specialløsninger til storkøkkenet eller nyt design af front desk, hvorfor vi tilbyder flere muligheder for betaling: forudbetaling før levering eller leasing. Generelt er vores prisniveau blandt det laveste i branchen, og vi arbejder hver dag på at reducere priserne på køkkeninventar og specialløsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Ved køb af både standardinventar og specialløsninger får du fri fragt på alle leveringer. Drejer det sig om standardinventar har vi branchens hurtigste leveringstid på 2-7 hverdage, mens det ved vores specialløsninger afhænger af opgavens størrelse, som i udgangspunktet er 2-4 uger.

 

FASE 3: Langvarigt samarbejde -Efter 

HosSteel of Denmark (en del af NSK Group ApS) stopper ansvaret ikke, når projektet er afsluttet. Vi er først tilfredse, når du er glad og køkkenet eller dit front desk fungerer, som vi i fællesskab er blevet enige om det skal gøre. Når vi laver projekter for vores kunder, ser vi ikke det leverede projekt som en afslutning, vi ser det som en begyndelse på et godt og langvarigt samarbejde. Ikke mindre.

 

Steel of Denmark er altid klar til at hjælpe dig FØR, UNDER og EFTER dit projektforløb

Uanset projektets størrelse og kompleksitet kan vores dygtige projektarkitekter hjælpe dig med en Steel of Denmark specialløsning, hvor vi tager hensyn til dit behov for inventar, din økonomi, et sundt arbejdsmiljø og dine ønsker til indretning. Kontakt os på telefon +45 60 70 61 00 eller send din henvendelse til vores kundeservice på mail@steelofdenmark.dk.   

 

Steel of Denmark logo