Levering og returnering

Levering

Steel of Denmark ApS (steelofdenmark.dk), sørger for levering til kantstenen på brofaste øer med fragtmand (med mindre andet angives) til modtager inden for 2-7 hverdage. Det må påregnes at der skal være folk på adressen til modtagelse samt hjælpe med aflæsningen.

Rettidig levering forudsætter dog at fragtmanden overholder sine tidsfrister. Såfremt der opstår forsinkelser hos fragtmanden, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Steel of Denmark ApS (steelofdenmark.dk), kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Fragtfirmaet. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Steel of Denmark ApS (steelofdenmark.dk), naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Der er gratis levering til hele Jylland, Fyn og Sjælland. Andre landsdele i det danske rige eller udenrigs, efter aftale.

Internationale leveringer samt Grønland, Færøerne og Bornholm, kun efter aftale.

OBS: Alle priser på siden er angivet uden dansk moms.

Returnering

Bestiller du som privat person, er du her på siden dækket ind af den danske købelov til privat salg. Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer og regler for erhvervsdrivende - se punktet ''Reklamation og varereturnering''. 


OBS: Alle priser på siden er angivet uden dansk moms.