Vaskeplader i rustfrit stål

En velindrettet og hygiejnisk opvaskestation er alfa og omega i storkøkkener, kantiner og andre erhverv, hvor der håndteres store mængder service og opvask fra gæster og kunder. Her på siden finder du vores udvalg af vaskeplader i rustfrit stål, der skal påsættes i vasken.

Pladerne fås både med eller uden tørreområde samt med 1 eller flere vaske, så du kan vælge efter dine behov. Fælles for alle produkterne er fremstillingen i rustfrit stål af højeste kvalitet. Hos Steel of Denmark ved vi nemlig, hvor vigtigt det er at have øje for hygiejnen, og med stålinventar får du de absolut bedste betingelser for en ren og sundhedsmæssig forsvarlig arbejdsplads. Se hele udvalget af vaskeplader herunder, og find den der matcher netop dine krav.

7 vare(r)
7 vare(r)

Hold styr på opvasken med opvaskebakker til påsætning i rustfrit stål

Med vores vaskeplader får du en smart opvaskebakke til din opvaskestation, der inkluderer både vask samt tørreområde, hvis du ønsker dette. Dermed kan du lette det daglige arbejde i køkkenet, når service o.l. løbende skal klares. Vaskepladerne fås i flere størrelser og dybder, så du kan finde den helt rette variant, alt efter hvor meget plads, du har til rådighed.

Du kan også vælge om vasken skal være i højre eller venstre side, om du vil have flere vaske, samt om du ønsker et tørreområde i siden. På den måde kan vi med vores vaskeplader imødekomme de fleste indretningsbehov. Og takket være fremstillingen af rustfrit stål i højeste kvalitet, får du en vaskeplade, der både tåler hyppig brug og er let at rengøre. Det betyder, at du ikke skal være bange for buler eller ridser, hvis du taber gryder eller andet service ned i vasken eller på pladen. Samtidig får du den mest optimale hygiejne, da ingen bakterier eller væsker kan trænge ned i det modstandsdygtige stål.

Indret en komplet opvaskestation med rustfrit stålinventar

Hos Steel of Denmark er vi stolte af at kunne tilbyde et komplet sortiment af rustfrit stålinventar. Uanset om det gælder storkøkkener, caféer, klinikker, daginstitutioner eller andre erhverv kan vi hjælpe med en hygiejnisk og holdbar løsning. Blandt vores inventar til hygiejne og opvask finder du både opvaskeborde, opvaskestationer, knæbetjente håndvaske, og hvad du ellers måtte have brug for til at optimere hygiejnen på din arbejdsplads.

Al vores inventar er naturligvis fremstillet af kvalitetsrigt, rustfrit stål. Dermed kan du indrette en opvaskestation, der er både holdbar og let at holde ren. I et travlt køkkenmiljø er det nemlig afgørende, at inventaret tåler hårdhændet brug og samtidig er rengøringsvenligt. Med inventar i rustfrit stål skal du ikke bekymre dig om belægninger og ophobning af snavs og bakterier, da intet trænger igennem det modstandsdygtige stål. En løsning i rustfrit stål er derfor et must for alle professionelle erhverv, hvor kravene til sundhed og hygiejne er tårnhøje.

Har du spørgsmål til vores stålinventar?

Hos Steel of Denmark har vi i over 20 år leveret standardinventar og udviklet specialløsninger i rustfrit stål til storkøkkener og andre erhvervsformål. Vi sætter en ære i at rådgive og vejlede vores kunder bedst muligt, så de altid får den helt rette løsning. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette løsning, er du derfor mere end velkommen til at kontakte os. Har du en specifik forespørgsel, kan vi også lave dit inventar på specialmål – uanset opgavens kompleksitet. Giv os derfor gerne et kald på tlf. +45 60 70 61 00 eller send en mail på info@steelofdenmark.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.