Knæbetjente håndvaske i rustfrit stål

Hos Steel of Denmark forhandler vi et bredt udvalg af håndfri håndvaske i rustfrit stål. Det betyder, at du kan vaske hænder uden berøring med håndvasken, da den betjenes ved hjælp af knæet. På den måde kan du minimere bakterieoverførslen, og samtidig bevirker materialet i rustfrit stål, at håndvasken er let at rengøre og vedligeholde. De knæbetjente håndvaske fås i flere forskellige udformninger, herunder med eller uden underskab. Blandt vores berøringsfri håndvaske finder du også modeller med praktiske bagplader, der beskytter væggen mod vand- og sæberester. En knæbetjent håndvask er derfor et uundværligt valg til dig, der arbejder i storkøkkener, institutioner, supermarkeder og øvrige arbejdspladser, hvor der stilles særlige krav til hygiejnen. Se hele sortimentet af håndfri håndvaske herunder og find den type, der matcher dit erhverv bedst.

7 vare(r)
Inkl. moms: 1.373,75 DKK Ekskl. moms: 1.099,00 DKK
Inkl. moms: 5.179,00 DKK Ekskl. moms: 4.143,20 DKK
Inkl. moms: 2.686,25 DKK Ekskl. moms: 2.149,00 DKK
Inkl. moms: 2.136,25 DKK Ekskl. moms: 1.709,00 DKK
Inkl. moms: 2.561,25 DKK Ekskl. moms: 2.049,00 DKK
Inkl. moms: 4.286,25 DKK Ekskl. moms: 3.429,00 DKK
Inkl. moms: 1.673,75 DKK Ekskl. moms: 1.339,00 DKK
7 vare(r)

Hold en god hygiejne med knæbetjente håndvaske

Vores udvalg af knæbetjente håndvaske i rustfrit stål er specielt udviklet til erhvervsformål. Med deres pladsbesparende design og kvalitetsmaterialer er de derfor en optimal løsning til en række virksomheder og institutioner. Måske mangler du en håndfri håndvask til vuggestuen, sportsklubben, tattoosalonen, værkstedet eller kantinen? Uanset hvilken arbejdsplads det drejer sig om, vil en berøringsfri håndvask være et ideelt valg til dine hygiejneforhold.

Når du arbejder et sted, hvor mange mennesker færdes, og hvor du måske står for madlavning til flere forbrugere, kunder eller gæster, har du et særligt ansvar for at overholde gældende hygiejneregler fra f.eks. Fødevarestyrelsen. I den forbindelse er en god håndhygiejne afgørende, og den kan du sikre med vores knæbetjente håndvaske.

Håndvaskene betjenes let ved at holde dit knæ mod en tilhørende knap på vaskens front, så dine hænder ikke kommer i kontakt med vasken. Kombineret med materialer i rustfrit stål, der forhindrer bakterier i at trænge ned i overfladen, får du dermed en håndvask, der lever op til selv de strengeste hygiejnekrav. Det rustfrit stål gør derudover håndvasken særdeles let at rengøre og vedligeholde. Du kan desuden få de berøringsfri håndvaske med et indbygget underskab, så du får ekstra opbevaringsplads.

Sådan sikrer du en optimal håndhygiejne

Mange mennesker bliver hvert år syge som følge af dårlig håndhygiejne. Blandt virksomheder og institutioner er det derfor særligt vigtigt at sørge for en god håndhygiejne, så der ikke spredes bakterier fra personalet og videre til forbrugerne. For at holde en god håndhygiejne skal du derfor bl.a. sørge for følgende:

  • Vask dine hænder grundigt og ofte
  • Bær ikke ringe, armbånd eller andre smykker på hænderne under håndvask
  • Vask altid hænderne i minimum 20 sekunder
  • Skift håndklædet ofte eller brug aftørringspapir
  • Undgå at røre ved håndvasken bagefter, så hænderne ikke bliver kontamineret igen.

Særligt det sidste punkt kan du let overkomme med vores knæbetjente håndvaske. På den måde slipper du nemlig for at berøre håndvasken igen, når du skal slukke for vandet efter vask. Dermed undgår du at overføre bakterier mellem håndvasken og dine hænder. En knæbetjent håndvask er desuden hurtig at betjene, så du både får en lettere og mere hygiejnisk håndvask.

Steel of Denmark – Vi gør det let at overholde hygiejneregler

Hos Steel of Denmark ved vi, hvor vigtigt det er at opretholde gældende hygiejnekrav, og med vores sortiment af inventar i rustfrit stål gør vi det nemt for dig. Udover vores håndfri håndvaske tilbyder vi også en lang række øvrigt hygiejnisk stålinventar til køkkenet såvel som andre professionelle arbejdspladser. Det indebærer bl.a. opvaskeborde, opvaskeskabe, vaskeplader, og hvad du ellers måtte mangle til at indrette den mest optimale opvaskestation.

Rustfrit stålinventar til din institution eller virksomhed er dermed din genvej til at holde hygiejnen i top og lette den daglige rengøring. Med vores brede sortiment kan du indrette en løsning, der matcher lige netop dine behov. Passer vores standardløsninger ikke ind i dine rum, kan vi også lave inventar på specialmål. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har særlige forespørgsler eller blot spørgsmål til vores produkter. Du kan ringe til os på tlf. +45 60 70 61 00 eller sende os en mail på info@steelofdenmark.dk.