Hygiejnestationer

Hygiejnestationer

Med en hygiejnestation får du et uundværligt stykke inventar, som lever op til både regeringens og Sundhedsstyrelsens retningslinjer for god hygiejne. Her får du nemlig en station med håndvask, sæbedispenser, håndsprit og papir, så du kan tilbyde god håndhygiejne og mindske bakteriespredning. Det giver en multifunktionel løsning – både til private, til virksomheder og til det offentlige.

Hos Steel of Denmark har vi designet hygiejnestationer i rustfrit stål. Udvalget består af mobile stationer på hjul og faste stationer i en bred vifte af størrelser. Tag et kig på nedenstående sortiment og find lige netop den hygiejnestation, der matcher dine behov og ønsker. Du finder desuden yderligere produktspecifikationer ved at klikke på de individuelle produkter. Passer målene ikke til dine behov, kan vi designe en unik hygiejnestation ud fra dine ønskede mål og dimensioner.

Filtrering
8 vare(r)
8 vare(r)

Hygiejnestationer til det offentlige rum

Vores hygiejnestationer leveres med plads til montering af sæbe, håndsprit og papir. De kan placeres alle steder i det offentlige rum – ude såvel som inde. Du kan selv vælge, hvorvidt du ønsker, at din hygiejnestation skal være mobil på hjul, så den let kan transporteres rundt, eller om den skal være fastmonteret. Den faste model skal monteres på en væg og tilkobles vand. Den mobile model skal leveres med vanddunke til rent og brugt vand og tilkobles strøm. 

Udvalget består blandt andet af lave hygiejnestationer i børnehøjde, som kan stilles på skoler og institutioner. Du finder desuden også mini-stationer med en lille bredde, som ikke fylder særligt meget. Det giver en simpel løsning, som samtidig imødekommer ønsket om en grundig håndvask. Du finder desuden også mini-lav, som er samme station, men i børnehøjde.

Uanset om det er til skolegården, idrætshallen, plejehjemmet eller børnehaven, skaber hygiejnestationen omstændighederne for god håndvask og mindre bakteriespredning. Du kan desuden tage et kig på vores andet inventar til hygiejne og opvask, hvorunder du blandt andet finder opvaskeborde og hånd- og køkkenvaske.

Steel of Denmark – Levering af smarte løsninger

Hos Steel of Denmark er vi leveringsdygtige i al slags inventar i rustfrit stål til storkøkkener, institutioner, klinikker m.m. Vi ved nemlig, at der, hvor mennesker mødes, er der behov for smarte løsninger med fokus på god hygiejne. Derfor består vores sortiment af kvalitetssikrede materialer med fokus på nem anvendelse og brugervenlighed.

Vi er altid behjælpelige, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller specielle krav til din hygiejnestation. Vi står klar til at dele ud af vores faglige ekspertise, så du kan finde den løsning, der passer til dine behov og ønsker. Du kan kontakte os på telefon eller mail, og vi bestræber os altid efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.