Hånd- og køkkenvaske i rustfrit stål

En hånd- eller køkkenvask er en afgørende del af indretningen i både storkøkkener, caféer, klinikker, baglokaler og andre steder, hvor det er nødvendigt med adgang til en hygiejnisk vask. Udover at opretholde den nødvendige hygiejne skal en håndvask også være både funktionel og robust, så den kan udholde den hyppige brug på travle arbejdspladser.

Hos Steel of Denmark er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt sortiment af kvalitetsrige hånd- og køkkenvaske i rustfrit stål. Vi forhandler flere modeller, så det er muligt at vælge den variant, der passer bedst til dit formål. Uanset hvilken type du vælger, får du med vores hånd- og køkkenvaske i rustfrit stål den mest hygiejniske og pålidelige løsning. Se det komplette udvalg herunder og find den rette model til netop dine behov.

4 vare(r)
Inkl. moms: 3.461,25 DKK Ekskl. moms: 2.769,00 DKK
Inkl. moms: 3.773,75 DKK Ekskl. moms: 3.019,00 DKK
Inkl. moms: 5.423,75 DKK Ekskl. moms: 4.339,00 DKK
Inkl. moms: 5.536,25 DKK Ekskl. moms: 4.429,00 DKK
4 vare(r)

Derfor skal du vælge en hånd- og køkkenvask i rustfrit stål

Fordelene ved at vælge en hånd- og køkkenvask i rustfrit stål er ikke til at tage fejl af. Når det gælder restauranter, kantiner, klinikker, værksteder samt andre institutioner og erhverv, hvor der færdes mange mennesker, er en hygiejnisk håndvask afgørende. Og på travle arbejdspladser skal den rette vask kunne holde til lidt af hvert. Netop derfor er vaske i rustfrit stål det bedste valg. Det rustfrie stål er nemlig både holdbar, hygiejnisk og praktisk.

Det hårdføre stål sikrer, at vasken er modstandsdygtig over for daglig brug, hvor den kan komme i berøring med alt fra juice og madrester til hårde kemikalier og andet smuds. Takket være den glatte og resistente ståloverflade kan du være sikker på, at hverken snavs eller bakterier sætter sig fast, da stålet blokerer for alt. Dermed behøver du heller ikke mere end blot en karklud til at rense vasken fri fra dagligdagens brugsspor. Det betyder, at du med hånd- og køkkenvaske i rustfrit stål kan holde smitterisikoen nede og leve op til de strenge krav til hygiejne og sundhed.

Hos Steel of Denmark har vi udviklet et sortiment af rustfri stålvaske, der imødekommer de flestes behov. Det betyder, at du både finder kombinerede hånd- og køkkenvaske med bl.a. afløbsgarnitur samt helt enkle og pladsbesparende håndvaske. På den måde er det let for dig at finde en håndvask, der både passer ind i din eksisterende indretning, og som samtidig opfylder de krav til funktioner, du måtte have.

Steel of Denmark – Når hygiejne og kvalitet skal være i top

I vores sortiment finder du ikke bare kvalitetsrige hånd- og køkkenvaske. Vi forhandler også komplette løsninger til storkøkkener og øvrige erhverv, hvor en velindrettet og hygiejnisk arbejdsplads er nødvendig. Blandt vores produkter finder du derfor et stort udvalg af rustfrit stålinventar, såsom arbejdsborde, reoler, hygiejnestationer og hvad du ellers har brug for til at skabe de bedste og mest hygiejniske rammer for dit erhverv.

Vi har leveret standardinventar i rustfrit stål i mere end 20 år, så du er i sikre hænder hos os. Det alsidige udvalg med fleksible produktdesigns gør det let at finde inventar, der kan kombineres på kryds og tværs, og tilpasses din nuværende indretning. Fandt du ikke, hvad du søgte, eller har du helt specifikke behov, tilbyder vi dog også specialløsninger. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig. Giv os et kald på tlf. +45 60 70 61 00 eller send os en mail på info@steelofdenmark.dk – så hjælper vi dig videre i processen.