FANØ WALK OF FAME

 

walkoffame-frontpage (1)


 

Velkommen til vores hyggelige, spændende og modige hus Realen-Fanøskulturhjerte, stedet vi alle holder af og ønsker at passe på. På Realen kan du få kulturoptankning, der vil noget. Vi har skabt de smukkeste rammer og dermed mulighed for, at vi alle mødes i hjertet af Fanøs kulturliv.
Realen er med stolthed udelukkende båret af frivillig arbejde og initiativtager til Fanø Walk Of Fame.

Realen er et lille spillested / kulturhus besøgt at de største kunstnere i Danmark. Æren og stoltheden over kunstnernes støtte til Realen er inspirationskilde til Fanø Walk Of Fame, tænkt som en hyldest til alle stjerner der har bidraget med deres udtryk på Realen.

Fanø Walk Of Fame er også tænkt som en kunstinstallation der kan besøges af alle og som samtidig repræsentere en STOR TAK fra de frivillige på Realen til alle kunstner der har støttet huset Realen - Fanøs Kulturhjerte.

TEAM REALEN siger af hjertet tusind tak til alle der har valgt at støtte op om Realen - Fanøs kulturhjertes initiativ til Fanø Walk Of Fame. Vi drømmer om at gøre Fanø Walk Of Fame til en turistattraktion og det sker nu ved fælles hjælp. Fanø Walk Of Fame vil være repræsenteret
med ca. 70 - 100 stjerner, alle kunstner der har optrådt på Realen, sænket ned i fliserne og spredt rundt på gårdspladsen omkring Realen.

Alle Stjerner er specialfremstillet, laserskåret i syrefast rustfri stål i en håndværksmæssig meget høj kvalitet, og tilpasset med hvert sit navn i massiv messing. Stjernerne er ved en meget kompliceret proces nedsænket i de allerede eksisterende fliser som ligger på gårdspladsen.
De rustfrie stjerner og messingbogstaverne er tilpasset af udvalgte virksomheder og håndværkere, som er specialiseret til dette håndværk.
Vi siger af hjertet tusind tak til: Arkitekt Henrik Uldall - Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS), ENC Natursten, Skandia Laser, Stål & Form for deres indsats


jeanett2021-logo

Madsens Malerier-logo

Johnny Madsen stjerne-logo


Har du brug for hjælp eller inspiration til et projekt?

Ring til Steel of Denmark (en del af NSK Group ApS) på: (+45) 29 88 55 99