Skuffeskabe i rustfrit stål

I dag stilles der store krav til det professionelle køkken, da indretning og brugervenlighed er altafgørende på en arbejdsplads, hvor det ofte skal gå stærkt. Hos Steel of Denmark forhandler vi skuffeskabe i rustfrit stål, som er udviklet til det professionelle køkken. Vores skuffeskabe er fremstillet af kromstål i højeste kvalitet, så du får et skab, der er designet til det travle køkkenmiljø. Når du køber rustfrit stålinventar hos os, kan du dermed skabe de mest optimale betingelser for dit arbejde i køkkenet. Se vores komplette udvalg af skuffeskabe herunder, så du kan opgradere dit storkøkken allerede i dag.

9 vare(r)
Inkl. moms: 6.323,75 DKK Ekskl. moms: 5.059,00 DKK
Inkl. moms: 7.486,25 DKK Ekskl. moms: 5.989,00 DKK
Inkl. moms: 6.211,25 DKK Ekskl. moms: 4.969,00 DKK
Inkl. moms: 7.161,25 DKK Ekskl. moms: 5.729,00 DKK
Inkl. moms: 10.936,25 DKK Ekskl. moms: 8.749,00 DKK
Inkl. moms: 3.036,25 DKK Ekskl. moms: 2.429,00 DKK
Inkl. moms: 3.411,25 DKK Ekskl. moms: 2.729,00 DKK
Inkl. moms: 2.823,75 DKK Ekskl. moms: 2.259,00 DKK
Inkl. moms: 3.086,25 DKK Ekskl. moms: 2.469,00 DKK
9 vare(r)

Skuffeskabe i rustfrit stål til storkøkkener

Med et skuffeskab får du mere plads til opbevaring i køkkenet, så du let kan tilgå service, madvarer og andet køkkengrej under arbejdet. Vores skuffeskabe i rustfrit stål er med deres robuste og holdbare kvalitet specielt udviklet til den professionelle gastronomi. De fås endvidere i flere størrelser og med helt op til 6 skuffer samt med og uden bagkant.

Med et skuffeskab får du ikke bare en smart opbevaringsplads. Det hjælper med også med at skabe overblik i køkkenet. Ønsker du ekstra opbevaring, kan du med fordel sætte skabene sammen til en hel række. Skuffeskabene fås også i samme højde som f.eks. vores arbejdsskabe og arbejdsborde, så du let kan kombinere vores forskellige inventarer på kryds og tværs. Dermed kan du lave din helt egen løsning, der passer ind i lige præcis dit køkken. Med køkkeninventar i rustfrit stål kan du skabe en ideel indretning i køkkenet, hvor den høje og fødevaregodkendte kvalitet sikrer dig et vedligeholdelsesfrit og optimalt arbejdsmiljø.


Indret et komplet storkøkken med inventar i rustfrit stål

Hos Steel of Denmark ved vi, hvor vigtigt det er at indrette professionelle køkkener med inventar, der kombinerer både funktionalitet, design og kvalitet. På den måde kan du nemlig indrette og opretholde et optimalt og brugervenligt køkken – hvad enten det gælder kantiner, hoteller, caféer eller restauranter. Derfor kan vi levere alt til det moderne storkøkken, lige fra reoler og hylder til bordopsatser, transportudstyr og serveringsvogne samt et væld af øvrigt inventar.

Når du indretter køkkenet med rustfrit stål, får du et vedligeholdelsesfrit og slidstærkt køkken, der er let at rengøre – et must i en travl hverdag! Vores standardprodukter er nøje udvalgt, så du er sikret materialer af høj kvalitet. Vi tilbyder dog også specialløsninger, der kan tilpasses lige netop dit køkkens behov. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har helt specifikke ønsker og krav til dit køkken. Har du spørgsmål til vores produkter, eller brug for hjælp til at vælge det rette køkkeninventar, står vi naturligvis også til rådighed. Ring til os på +45 69 69 32 79 eller send os en mail på info@steelofdenmark.dk - sammen kan vi gøre dine køkkendrømme til virkelighed!