Serviceskab i rustfrit stål

Hvad end du arbejder i et storkøkken, en mindre café eller måske en kantine i en daginstitution, så kender du sikkert til behovet for ekstra opbevaringsplads i køkkenet. Hos Steel of Denmark har vi med vores brede sortiment af arbejdsskabe løsningen til dig. Her på siden finder du vores udvalg af professionelle serviceskabe i rustfrit stål, så du uden problemer kan opbevare tallerkner, skåle, bestik og andet service, der er nødvendigt at tilgå i den daglige gang i storkøkkener og lignende erhverv.

Vores serviceskabe fås i mange forskellige størrelser og modeller, alt efter dine behov. Fælles for dem alle er det kvalitetsrige, rustfrie stål, der giver dig et produkt, som er både slidstærkt, funktionelt og som lever op til de hygiejne- og sikkerhedsmæssige krav. Udforsk de forskellige modeller herunder og find dit nye serviceskabe allerede i dag.

8 vare(r)
Inkl. moms: 8.950,00 DKK Ekskl. moms: 7.160,00 DKK
Inkl. moms: 10.352,50 DKK Ekskl. moms: 8.282,00 DKK
Inkl. moms: 11.757,50 DKK Ekskl. moms: 9.406,00 DKK
Inkl. moms: 13.380,00 DKK Ekskl. moms: 10.704,00 DKK
Inkl. moms: 6.820,00 DKK Ekskl. moms: 5.456,00 DKK
Inkl. moms: 7.235,00 DKK Ekskl. moms: 5.788,00 DKK
Inkl. moms: 7.730,00 DKK Ekskl. moms: 6.184,00 DKK
Inkl. moms: 8.142,50 DKK Ekskl. moms: 6.514,00 DKK
8 vare(r)

Find dit nye serviceskab i rustfrit stål her

Gode opbevaringsmuligheder er alfa og omega i ethvert professionelt og travlt arbejdsmiljø. Særligt restauranter, kantiner og lignende fødevarevirksomheder vil have stor gavn af et funktionelt og kvalitetsrigt serviceskab, så der er plads til tallerkner, serveringsfade, glas og hvad der ellers bliver brugt, når der skal serveres eller dækkes op til mad og drikke.

Hos Steel of Denmark tilbyder vi serviceskabe i rustfrit stål, der ikke bare giver dig en praktisk opbevaringsplads. Materialet sikrer dig også en løsning, der lever op til de krav, der stilles til sikkerhed og hygiejne. I fødevarebranchen er kravene ekstra høje, og dem kan du imødekomme ved hjælp af rustfrit stålinventar.

Blandt vores udvalg af serviceskabe finder du både høje og slanke modeller såvel som mere brede modeller. Skabene har desuden lydreducerende skydedøre, så du kan sikre et godt arbejdsmiljø. Derudover har de højdeindstillelige hylder, som giver dig en fleksibel løsning, hvor du let kan tilpasse skabene efter netop dine behov. Takket være det rustfrie stål er serviceskabe desuden lette at rengøre og vedligeholde, og det slidstærke materiale er din garanti for, at produktet vil holde mange år frem – selv på en travl arbejdsplads.

Steel of Denmark – Når hygiejnen skal være i top

Med sin hårdføre og glatte kvalitet forhindrer rustfrit stålinventar bakterier, belægninger og andet snavs i at trænge ned i materialet, da rustfrit stål hverken risikerer at få revner, hakker eller fordybninger ved daglig brug. Det betyder, at rustfrit stål er særdeles let at holde rent, og netop derfor er produkter i rustfrit stål det foretrukne valg i stort set alle fødevarevirksomheder og restauranter. For dig der arbejder i detailbutikker, supermarkeder eller institutioner er inventar i rustfrit stål dog også et oplagt valg, da du dermed kan sætte rammerne for en bedre hygiejne.

Udover vores serviceskabe tilbyder vi hos Steel of Denmark derfor også et bredt udvalg af øvrigt inventar, der sikrer dig en professionel og hygiejnisk arbejdsplads. Sortimentet rummer alt lige fra arbejdsborde og reoler til inventar til hygiejne og opvask. Sammen kan vi dermed gøre din arbejdsplads til et sundt og sikkert sted at færdes, både for medarbejdere og gæster.

Har du spørgsmål til vores produkter, eller fandt du ikke, hvad du søgte, så tøv ikke med at kontakte os. Hvis ingen af vores standardløsninger matcher netop dine behov, tilbyder vi også inventar lavet på specialmål. Kontakt os derfor allerede i dag på tlf. +45 60 70 61 00 eller på mail info@steelofdenmark.dk og hør nærmere om dine muligheder.