Understel til ovne i rustfrit stål

Hos Steel of Denmark forhandler vi forskellige understel til ovne i rustfrit stål. Du kan vælge mellem understel i åben eller lukket form, ligesom de har højdeindstillelige fødder. De enkelte understel varierer også i størrelse og mål, så de nemt kan tilpasses netop dine behov.

Understellene er lavet af rustfrit stål i højeste kvalitet, hvilket betyder, at du får en både holdbar og hygiejnisk løsning. Og det er afgørende i det professionelle køkken og andre arbejdspladser, hvor der færdes mange mennesker. Se det komplette udvalg af understel til ovne herunder, og find den rette til netop dit storkøkken.

8 vare(r)
Inkl. moms: 4.611,25 DKK Ekskl. moms: 3.689,00 DKK
Inkl. moms: 3.792,50 DKK Ekskl. moms: 3.034,00 DKK
Inkl. moms: 6.561,25 DKK Ekskl. moms: 5.249,00 DKK
Inkl. moms: 5.886,25 DKK Ekskl. moms: 4.709,00 DKK
Inkl. moms: 9.852,50 DKK Ekskl. moms: 7.882,00 DKK
Inkl. moms: 8.742,50 DKK Ekskl. moms: 6.994,00 DKK
8 vare(r)

Optimér hygiejnen med understel til ovne i rustfrit stål

Understel til ovne er en genial løsning i ethvert køkken, der håndterer madlavning til mange mennesker, såsom kantiner, caféer og andre fødevarevirksomheder. Med et understel kan du få dine ovne op i en ideel arbejdshøjde, hvor de højdeindstillelige fødder giver yderligere muligheder for at tilpasse stellet til dig og dine medarbejderes behov.

Derudover får du med understel til ovne ekstra opbevaringsplads i dit storkøkken. Vi forhandler f.eks. modeller med plads til GN 1/1 gastrobakker, så du uden problemer kan opbevare dine fødevarer i umiddelbar nærhed af ovnen – det sparer både plads og tid.

Udover vores åbne understel til ovne finder du også lukkede understel med svingdøre. På den måde kan du gemme det opbevarede udstyr væk, så du undgår, at damp og madrester fra ovnen tilsmudser udstyret. Det kvalitetsrige, rustfrie stål som alle vores understel er udformet i, giver dig ligeledes mange fordele.

Stålmaterialet sikrer et vedligeholdelsesfrit understel, der er let at gøre rent i det daglige. Det betyder, at du får et meget hygiejnisk produkt, da du undgår, at fedtstoffer og andet uønsket snavs fra ovnen trænger ned i understellet. Det hårdføre stålinventar er nemlig utrolig holdbart, både når det kommer til modstandsdygtighed over for bakterier samt den daglige brug på de travle arbejdsdage.

Sæt rammerne for en bedre hygiejne med Steel of Denmark

Uanset om du arbejder i storkøkkener, klinikker, værksteder, supermarkeder eller detailbutikker, er en god hygiejne afgørende for både medarbejdere og kunders sikkerhed. Hos Steel of Denmark ønsker vi at hjælpe dig med at leve op til nutidens høje krav og regler, når det gælder rengøring og sundhed. Derfor finder du hos os et stort sortiment af rustfrit stålinventar, så du kan indrette køkkenet og andre erhverv, hvor mange mennesker færdes, på mest forsvarlig og hygiejnisk vis. Vores udvalg inkluderer alt lige fra arbejdsborde og arbejdsskabe til reoler og diverse inventar til hygiejne og opvask.

Takket være det store udvalg finder du vores stålinventar i mange forskellige udformninger og størrelser, så der er noget til enhver arbejdsplads. Kan du ikke finde, hvad du mangler blandt vores standardløsninger, tilbyder vi dog også at lave dit inventar på specialmål. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp eller blot har spørgsmål til produkterne. Vi kan træffes på tlf. +45 60 70 61 00 eller på mail info@steelofdenmark.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!