Arbejdsborde med skuffemodul

I indretningen af storkøkkener skal der være plads til det funktionelle og pladsbesparende, men også være rum til de mere kreative udfoldelser inden for madlavningen. Derfor er det vigtigt, at du har indsigt i, hvordan et storkøkken fungerer i det daglige, når du skal vælge køkkeninventar. Hos Steel of Denmark forhandler vi arbejdsborde med skuffemoduler i rustfrit stål, som vil give dig uendelig meget arbejdsplads. Dertil har alle vores arbejdsborde med skuffemodul en bundhylde, som giver ekstra plads til opbevaring. Se det komplette udvalg af arbejdsborde med skuffemoduler herunder.

1-36 af 200
Inkl. moms: 21.098,75 DKK Ekskl. moms: 16.879,00 DKK
1-36 af 200

Stålborde med stålskuffer til storkøkkener

Hos Steel of Denmark er vores stålborde med stålskuffer udviklet til storkøkkener og den professionelle gastronomi. Derfor finder du et bredt udvalg af arbejdsborde med skuffeblokke i både højre og venstre side eller blot en enkelt skuffeblok i den ene side. Vores stålborde fås også med og uden bagkant. På den måde er der en løsning til ethvert behov for ekstra opbevaring.

Når du vælger vores stålborde med stålskuffer, vil du opleve, at de afrundede hjørner og kanter gør det utroligt nemt og hurtigt at rengøre arbejdsbordet. Arbejdsborde af rustfrit stål med skuffemodul til erhverv kan fås i forskellige størrelser, så hvad end du indretter en restaurant, en kantine eller et industrikøkken, kan du helt sikkert finde de rette arbejdsborde hos os.

Stålinventar til det professionelle køkken 

Vi fører alt inden for stålinventar til det professionelle køkken, som naturligvis opfylder de danske krav og lever op til Fødevarestyrelsens retningslinjer.

Gå på opdagelse i vores brede udvalg af arbejdsborde med skuffemoduler her på siden, men finder du ikke lige det, du står og mangler, skal du ikke fortvivle. Ring til os på +45 60 70 61 00 eller send os en mail på info@steelofdenmark.dk, så finder vi de helt rigtige produkter til netop dig - sammen kan vi gøre dine køkkendrømme til virkelighed!